Veelgestelde vragen

Elke training bestaat uit een online gedeelte waarbij theorie, filmpjes en toetsen afgewisseld worden om de materie eigen te maken. Dit gaat hand-in-hand met twee fysieke sessies van een dagdeel waarbij de materie door praktische voorbeeld en anekdotes tot leven wordt gewekt door de trainer. Voordat de training begint is er een online intake waarbij alle verwachtingen kunnen worden gedeeld en de online academy wordt uitgelegd. 

De combi-training heeft evenveel fysieke sessies (twee maal) als de andere trainingen. In deze training krijg je online toegang tot zowel de training Intro Elektriciteit en Intro Flexibiliteitsmarkten. Deze informatie is waardevol en daarom is deze training hoger geprijsd. 

Alleen de intakesessie (30min) is online te volgen. De twee fysieke trainingen kunnen alleen op locatie worden gevolgd. 

Ja, dit is mogelijk. Neem contact op met Krachtwerk zodat we de voorwaarden kunnen bespreken. 

Het beste kan je als startende professional in de energiewereld beginnen met de training Introductie Elektriciteitsmarkten. Eventueel kan je ook beginnen met de Combi training, dan leer je direct over flexproducten.

Het beste kan je de training Introductie Flexibiliteitsmarkten nemen. Als je behoefte hebt om je kennis over de energiemarkten op te frissen, kan je ook kiezen voor de Combi-training.

Testimonials

“De Krachtwerk combinatietraining elektriciteits- en flexibiliteitsmarkten was erg leerzaam en leuk. Samen met anderen mensen uit het vakgebied zijn wij 2 dagen bij elkaar gekomen om te leren over de zowel de elektriciteitsmarkten als de flexmarkten. De combinatie van voorbereiding, een case en de 2 contactmomenten maakten het leerproces optimaal. Ook was er tijdens de bijeenkomsten genoeg tijd ingeroosterd om praktijkvragen en voorbeelden uitgebreid te behandelen. Veel van de kennis die ik had is door deze cursus goed op zijn plek gevallen binnen het grotere plaatje. Aanrader voor iedereen die werkzaam is binnen de elektriciteitsmarkten of aangrenzende corebusiness heeft."
Boris Steenhuis - Groendus
“In mijn rol ben ik verantwoordelijk voor IT-dienstverlening in de energiesector. De ontwikkelingen in deze sector volg ik met veel interesse, maar zoals zo vaak – hoe meer je weet, hoe beter je weet dat er nog veel is wat je nog niet weet. Het werd tijd om de werking van de energiemarkt en flex-markten beter te gaan begrijpen en daarbij bij de basis te beginnen. Met de training van Krachtwerk kreeg ik de mogelijkheid om door mensen met praktijkervaring in de markt de basis van die markt te begrijpen. Op deze manier wordt het effect van de dienstverlening en het belang van projecten begrijpelijk. De training wordt gegeven door enthousiaste trainers. De combinatie van de theorie thuis en de toepassing plenair werkt goed."
Hartger Brasjen - Conclusion

020-239-4823 | Sarphatistraat 370, 1018 GW Amsterdam | Ma-Vrij 09:00 – 17:00

© 2023 All Rights Reserved.