Onze trainers

Na jarenlang ervaring in de energie en mobiliteitsmarkt te hebben opgedaan, willen wij onze kennis nu ook graag delen met anderen.

Wij zijn de trainers die de Krachtwerk Academy geven. De Krachtwerk Academy is met passie en zorg samengesteld en wordt door ons gegeven met veel enthousiasme!

Wij stellen ons graag aan je voor. 

ROBERT BANCSO

Na mijn traineeship bij de Rijksoverheid ben ik aan de slag gegaan bij Vattenfall Energy Trading. Ik heb daar in een klein team dagelijks de energieproductie geoptimaliseerd en verhandeld op de Day Ahead markt. Dit was begin 2011 en in die periode ben ik steeds meer gaan leren over de flexmarkten. Zo was ik onderdeel van de start van de FCR markt.

Hierna kreeg ik de rol van Coördinator Dispatch en ging ik samenwerken met het Intraday Dispatch team van Vattenfall. Hier leer je alle ins- en outs over het aansturen van energiecentrales en steeds meer hernieuwbare energie eenheden. Ik heb zelfs nog een heuse black-out mogen meemaken in Noord-Holland in deze rol.

Later ben ik bij Eneco aan de slag gegaan en heb ik gewerkt aan wind curtailment projecten en bijvoorbeeld flex op batterij projecten.Mijn passie voor dit domein van de energiesector is groot, en hoe leuk is dat dit onderdeel steeds meer aandacht krijgt door de huidige energietransitie. Ik krijg van mijn omgeving terug dat mijn lessen informatief zijn en daarnaast met veel energie en pakkende voorbeelden overgebracht worden. 

Wil je dit een keer ervaren, schrijf je dan snel in voor één van onze trainingen!

Matthijs

MATTHIJS VERHIEL

In 2009 kwam ik tijdens mijn traineeship bij Essent voor het eerst in aanraking met elektrisch rijden-en laden. De eerste laadpaal was letterlijk een afgezaagde lantaarnpaal met een krachtstroom stekker erin.

In de jaren hierna ben ik altijd nauw betrokken gebleven bij deze sector. Tussen 2017 en 2020 heb ik zelf voor een klant van Krachtwerk de gehele laadpalen en laadpassen propositie opgezet. In deze tijd heb ik de markt zich zien ontwikkelen naar een inmiddels jong volwassen markt.

Inmiddels adviseer ik meerdere e-Mobility organisatie met zowel de klantzijde als hoe de organisatie ingericht dient te worden. Deze kennis en praktijk ervaring vind ik het mooiste wat er is. In de Krachtwerk academy verzorg ik de E-mobility-en Elektrisch laden module waarbij ik deelnemers meeneem in de sector van techniek en marktwerking, naar verdienmodel tot aan de (grote) rol van elektrisch laden in de energietransitie.”

Joris

JORIS VAN LEEUWEN

Als ik naar mijn kinderen kijk voel ik een grote verantwoordelijkheid om de wereld schoon en leefbaar te maken. De uitdagingen waar we voor staan in de energie- en mobiliteitstransitie zijn enorm. Daarom zet ik mij elke dag in om de veranderingen die hard nodig zijn mogelijk te maken. Bij onze klanten, en ook bij Krachtwerk zelf.

Slimme oplossingen, waarbij de vraag naar elektriciteit wordt afgestemd op het aanbod van groene stroom, zijn essentieel. Ik heb onder andere gewerkt aan de implementatie van slim laden op publieke laadpalen. Hierdoor kunnen elektrische auto’s laden wanneer er veel zon en wind beschikbaar is, en wordt elektrisch rijden nog duurzamer.  

Ook heb ik aan de kinderschoenen gestaan van GOPACS; een nieuw marktplatform wat netbeheerders kunnen inzetten om flexibelvermogen in te kopen. Hiermee kan file op het elektriciteitsnet (netcongestie) worden voorkomen. De kennis en ervaring die ik in de praktijk heb opgedaan bij mijn klanten deel ik graag in de Krachtwerk Academy!” 

020-239-4823 | Sarphatistraat 370, 1018 GW Amsterdam | Ma-Vrij 09:00 – 17:00

© 2023 All Rights Reserved.